nomad-logo

NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje karticama

Ukoliko želite da plaćanje izvršite platnom karticom, tokom procesa naručivanja bićete automatski preusmereni na sajt OTP banka Srbija a.d Novi Sad, koja vrši procesuiranje kartica na internetu, u saradnji sa kompanijom VPOS SIA. Moguće je plaćanje platnim karticama VISA, MasterCard, Maestro i Dinacard. Na portalu VPOS SIA unosite sledeće podatke: broj kartice, ime vlasnika kartice, datum isteka kartice i CVV broj kartice (odnosno verifikacioni broj kartice) – to je broj koji obično stoji na poleđini kartice; nakon broja kartice (može da bude prikazan kompletan broj kartice sa 16 cifara ili samo zadnje 4 cifre) stoji poseban kod koji se obično sastoji od 3 cifre (kod nekih kartica ima i sa 4 cifre), i taj trocifreni broj je vaš CVV broj kartice. Eventualno može se tražiti da unesete tip (brend) kartice. Banka vrši proveru vaše kartice i raspoloživost sredstava na računu i ako imate uslove za plaćanje, rezerviše sredstva na vašem tekućem računu u vrednosti iznosa porudžbine. U slučaju uspešne rezervacije, automatski vam se prosleđuje imejl sa svim detaljima vaše narudžbenice i detaljima transakcije. Nakon završetka plaćanja sa sajta OTP banka Srbija ad Novi Sad bićete ponovo prosleđeni na nomadaccessorize.rs gde se kupovina završava.
Zaštita podataka u finansiskoj transakciji – Podaci sa platne kartice od vašeg računara do sajta banke se prenose u zaštićenoj (kriptovanoj) formi, upotrebom SSL protokola, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom plaćanja garantuje OTP banka Srbija ad Novi Sad i podaci o platnoj kartici nisu ni u jednom trenutku dostupni Nomadu. Ceo sistem je organizovan u cilju maksimalne zaštite vaših poverljivih podataka i predstavalja standard za plaćanje preko interneta širom sveta.

Izjava o konverziji – Sva plaćanja će biti obavljenima u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vase platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu i one koju možete videti na vašem bankovnom izvodu.

Uplatom na račun

Novac uplaćujete na naš tekući račun. Nakon što evidentiramo uplatu, u roku od 24 sata roba koju ste platili biće poslata kurirskom službom, a isporučena u skladu sa rokom za dostavu.

Pouzećem

Naručene artikle dobijate na kućnu adresu, a troškove narudžbine plaćate kuriru. 

Plaćanje uživo

Plaćanje na licu mesta u gotovini u našoj kancelariji. Proizvode možete platiti i u gotovini kada dođete da ih preuzmete u našoj kancelariji. Ukoliko odaberete ovaj način plaćanja, potrebno je samo u napomeni naglasiti u koje vreme ćete doći, kako bi proizvodi bili pripremljeni.

Korpa