NAČIN PLAĆANJA

• Platnim karticama:
Ukoliko želite da plaćanje izvršite platnom karticom, tokom procesa naručivanja bićete automatski preusmereni na sajt Banca Intesa ad Beograd. Banca Intesa ad Beograd vrši procesuiranje kartica na internetu, u saradnji sa kompanijom WSPay. Na portalu WSPay unosite sledeće podatke: broj kartice, ime vlasnika kartice, datum isteka kartice i CVV broj kartice (odnosno verifikacioni broj kartice) – to je broj koji obično stoji na poleđini kartice; nakon broja kartice (može da bude prikazan kompletan broj kartice sa 16 cifara ili samo zadnje 4 cifre) stoji poseban kod koji se obično sastoji od 3 cifre (kod nekih kartica ima i sa 4 cifre), i taj trocifreni broj je vaš CVV broj kartice. Eventualno može se tražiti da unesete tip (brand) kartice. Banka vrši proveru vaše kartice i raspoloživost sredstava na računu i ako imate uslove za plaćanje, rezerviše sredstva na vašem tekućem računu u vrednosti iznosa porudžbine. U slučaju uspešne rezervacije, automatski vam se prosleđuje imejl sa svim detaljima vaše narudžbenice i detaljima transakcije. Nakon završetka plaćanja sa sajta Banca Intesa ad Beograd bićete ponovo prosleđeni na nomadaccessorize.rs gde se kupovina završava. Podaci sa platne kartice od vašeg računara do sajta banke se prenose u zaštićenoj formi, upotrebom SSL protokola, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom plaćanja garantuje Banca Intesa ad Beograd i podaci o platnoj kartici nisu ni u jednom trenutku dostupni Nomadu. Ceo sistem je organizovan u cilju maksimalne zaštite vaših poverljivih podataka i predstavalja standard za plaćanje preko interneta širom sveta.


• Uplatom na račun:
Novac uplaćujete na naš tekući račun. Nakon što evidentiramo uplatu, u roku od 24 sata roba koju ste platili biće poslata kurirskom službom, a isporučena u skladu sa rokom za dostavu.


• Pouzećem:
Naručene artikle dobijate na kućnu adresu, a troškove narudžbine plaćate kuriru.

• Plaćanje na licu mesta u gotovini u našoj kancelariji
Proizvode možete platiti i u gotovini kada dođete da ih preuzmete u našoj kancelariji. Ukoliko odaberete ovaj način plaćanja, potrebno je samo u napomeni naglasiti u koje vreme ćete doći, kako bi proizvodi bili pripremljeni.

Korpa