nomad-logo

OPŠTI USLOVI POSLOVANJA

Podaci o firmi

  1. pružalac usluga posluje pod nazivom Range Communications doo;
  2. sedište pružaoca usluge je na adresi Skenderbegova 53A, 11000 Beograd, Srbija;
  3. delatnost – Delatnost reklamnih agencija;
  4. šifra delatnosti pružaoca usluge je 7311;
  5. matični broj pružaoca usluga je: 21589632;
  6. poreski identifikacioni broj/PIB/ pružaoca usluga je: 112012671;
  7. web adresa pružaoca usluga je www.nomadaccessorize.rs;
  8. kontakt telefon pružaoca usluga je 061/;
  9. elektonska adresa pružaoca usluga je info@nomadaccessorize.rs;
  10. Nomad Accessorize nije u sistemu PDV-a.

Kupac se slaže sa opštim uslovima koji važe od trenutka kupovine (predaje narudžbine na online stranici www.nomadaccessorize.rs).

Ovde se možete informisati o uslovima korišćenja i kupovine putem internet prodavnice nomadaccessorize.rs. Posetom, ili kupovinom na Internet prodavnici nomadaccessorize.rs prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. Zadržavamo pravo da bez prethodnog obaveštavanja vršimo izmene i dopune Uslova korišćenja i ostalog sadržaja navedenog na sajtu nomadaccessorize.rs.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice nomadaccessorize.rs smatra se prodajom na daljinu.

Intelektualna svojina

Celokupan sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, informacije i softver vlasništvo su privrednog društva Range Communications doo., odnosno internet prodavnice nomadaccessorize.rs. Ukupan sadržaj objavljen na web stranici nomadaccessorize.rs ne sme se kopirati, osim za individualnu upotrebu i za nekomercijalne svrhe, ali uvek uz poštovanje autorskih prava i drugih prava intelektualnog vlasništva kao i svih ostalih ograničenja prava. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija dokumenata, informacija i sadržaja sa ove web stranice dopuštena je isključivo uz prethodno izričito odobrenje Range Communications doo.

Elektronska komunikacija

Posećivanjem i korišćenjem Nomad Accessorize internet trgovine prihvatate komunikaciju isključivo elektronskim putem. Sva pitanja o proizvodima i ostalim informacijama, kao i vaše prigovore i primedbe možete poslati putem elektronske pošte na e-mail info@nomadaccessorize.com.

Fotografije i opisi

Trudimo se da svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama, međutim, ne možemo garantovati da su svi podaci na ovom sajtu u potpunosti ispravni. Zadržavamo pravo da bez prethodne najave promenimo opis i cenu svih artikla na ovom sajtu. Svi artikli koji su prikazani na ovom sajtu deo su naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni za isporuku u svakom trenutku. Informacije o trenutnoj raspoloživosti artikala možete proveriti slanjem upita na e-mail info@nomadaccessorize.com. Cene, uslovi plaćanja i akcijske ponude važe isključivo u trenutku porudžbine i/ili plaćanja i mogu se promeniti bez prethodne najave.

Porudžbina

Narudžbina važi u trenutku kada je kupac pošalje. Naručeni proizvodi se naplaćuju po cenama objavljenim na web lokaciji Internet prodavnice u trenutku slanja narudžbine.

U slučaju tehničke greške prilikom davanja narudžbe radnim danom, o grešci ćemo obavestiti korisnika najkasnije 24 sata nakon slanja naloga, a u slučaju slanja subotom, nedeljom i praznicima najkasnije sledećeg radnog dana.

Ako željeni proizvod nema na zalihama, korisnik će biti obavešten u roku od 24 sata ili u slučaju davanja porudžbine subotom, nedeljom i praznicima, najkasnije prvog radnog dana.

Ugovor o kupovini zaključuje se između dobavljača i korisnika u trenutku kada provajder potvrdi porudžbinu ili kada korisnik primi obaveštenje da je njegova narudžba potvrđena. Jednom kada je narudžba potvrđena, ona se više ne može menjati.

Nakon slanja narudžbine, kupac dobija elektronsku potvrdu o narudžbini na e-mail adresu. Nakon isporuke paketa, kupac dobija fakturu u paketu ili putem e-maila.

Dostava

Dostava je moguća u Srbiji i zemljama regiona.
Trgovac će naručene proizvode korisniku (kupcu) isporučiti u dogovorenom roku. Pošiljke šaljemo preko City Express kurirske službe. Trgovac ima pravo izabrati drugu kurirsku službu. 

Sve primljene porudžbine šalju se u roku od 2 radna dana i biće dostavljene u roku od 3 – 5 dana (zavisno od radnog vremena i načina rada kurirske službe).

Narudžbe predane za vikende i praznike šaljemo prvi radni dan.

S obzirom da svaka zemlja definiše Zakone o prometu roba i usluga, može se dogoditi da NEZAVISNO OD NAS neke službe obračunaju dodatne troškove na našu robu i usluge, (troškove poštarine, otvaranja i kontrole paketa, carine, ponovne dostave, promene adrese dostave i slično). Preporuka je da se pre poručivanja robe proveri da li postoje posebne zabrane za zemlju iz koje se porudžbina obavlja. Sve troškove po navedenom, snosi kupac.

Korpa