ZAMENA ARTIKALA

Ukoliko ste nakon prijema pošiljke konstatovali da želite da zamenite za drugi artikal iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nam pošaljete e-mail na reklamacije@nomadaccessorize.rs ili nas kontaktirate telefonom na broj.

Procedura za zamenu artikla

Ukoliko želite da zamenite artikl obratite nam se u pisanoj formi na mail adresu uz reklamacije@nomadaccessorize.rs uz kratko objašnjenje i Vaš kontakt telefon.
Nakon prijavljene zamene, očekujte poziv od nas kako bismo se dogovorili oko preuzimanja artikala koje želite da zamenite. Nalog za preuzimanje kod kurirske službe Postexpress kreiramo mi.
Neophodno je da dokumentaciju koja će Vam zbog zamene stići na e-mail adresu: ištampate, čitko popunite i spakujete zajedno sa pošiljkom koju vraćate.
Prilikom vraćanja, neophodno je da artikal bude adekvatno upakovan, jer sva odgovornost za oštećenja prilikom transporta ide na račun pošiljaoca.
Troškove poštarine snosi kupac po zvaničnom cenovniku kurirske službe Postexpress koju možete videti ovde (link). Poštarinu plaćete gotovinom u vašoj najbližoj pošti prilikom slanja Postexpress pošiljke.
Čim artikal stigne na naš lager, vrši se provera artikla da li je poslat u adekvatnom stanju i automatski se šalje zamenski artikal sa novim računom-otpremnicom.
Prilikom povraćaja robe artikal je obavezno vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom i neotvaranom pakavanju.
Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa nama, ne možete samoinicijativno menjati za drugi artikal ili slati na adrese koje su navedene na računu-otpremnici. Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je oštećen ili korišćen.

Rok zamene

Rok za zamenu artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

Troškovi isporuke

Troškove zamene robe i novca snosi kupac, osim ako kupac dobije oštećen ili pogrešan artikal. Ukoliko je kupac pogrešio prilikom odabira artikla, prilikom preuzimanja robe, kupac plaća ukupan iznos poštarine po zvaničnom cenovniku kurirske službe Postexpress koji možete videti ovde(link) Poštarinu plaćete gotovinom u vašoj najbližoj pošti prilikom slanja Postexpress pošiljke.

Korpa